· · · Comments

Someone loves tattoos

· · · Comments

Minulla on useita tatuointeja ja rakastan niistä jokaista, pienistä vioistaan huolimatta. Kannan kuviani ylpeänä ja lapsen myötä ne ovat tuoneet uusia ulottuvuuksia elämään - vauvana ruokailuhetkissä oli omaa taikaa, kun tatuointien ihmeellisyys rauhotti pienen paikalleen. Iholla olevia kuvia on katsottu, koskettu ja raavittu, mutta koskaan ne eivät ole aiheuttaneet lapselle negatiivisia tunteita. Eipä siis ollut ihme kun pari vuotiaana hän pyysi saada kuvia omiin käsiinsä!

Omat muistoni lapsuuden siirtotatuoinneista eivät olleet kovin mairittelevia (repeytyivät helposti ja kuluivat nopeaa), joten en odottanut kovin ihmeellisiä nykypäivän kuvistakaan. Mutta mitä vielä! Olemme jo näiden muutaman vuoden sisällä ehtineet kokeilla useita eri merkkejä, mutta ehdottomasti parhaimmat on löytyneet Djecolta (kuvassa) sekä Mini Rodinilta.
Arrrrmas-tattoos

Djecon siirtotatuoinneista löytyy laajalti erilaisia aiheita ja jopa upeita metallinhohtoisia kuvia. Kuvat kiinnittyvät todella helposti, mutta kestävät leikki-ikäisen menossa loistavasti. Kuivuessaan näyttävät aivan aidoilta tatuoinneilta! Djecon siirtotatuoinnit on dermatologisesti testattu, joten ovat turvallisia pienille tyypeille. Me haetaan omamme aina Zicco'sista tai Tingelingistä (molemmat lelukaupat sijaitsevat Helsingissä.)

Arrmas-tattoos

Hyvänä vaihtoehtona Djecolle suosittelisin Mini Rodinin siirtotatuointeja. Mini Rodinin tatuointien paras puoli on ehdottomasti ekologisuus - kaikki pakkauksien muovi on valmistettu kierrätetystä materiaalista, paperit valmistettu FSC sertifikoiduista puista ja itse tatuoinnit dermatologisesti testattuja. Tällä hetkellä Mini Rodinilla on myynnissä Sea Shepard -yhteistyömallistoon kuuluvia siirtotatuointipaketteja, joiden hinnasta 20 prosenttia menee Sea Shepardin polttoainekustannuksiin - nyt on siis mahdollisuus tehdä hyvää!
 
Ja jos tatuoinnit alkavat kyllästyttää hetkessä, saa ne poistettua helposti muun muassa vauva-tai oliiviöljyn voimin hieromalla. 

Armas-tattoos

Does your kid looooove temporary tattoos? Mine too! He constantly wants to have wonderful whole sleeve tattoos. And with these modern tattoo kits it's both easy and safe to do - all of Djeco's and Mini Rodini's tattoos are non-toxic and dermatology tested. And if you get tired of them, you can wash them off with by rubbing with some vegetable oil.