· · · Comments

A women who doesn't wear perfume has no future

· · · Comments
Välillä elämä vetää mennessään ja ylimääräiset, mutta ihanat asiat jäävät tekemättä. Nyt vietän flunssapäivää sängyn pohjalla ja vihdoin kynäilen tänne bloginkin puolella uusia juttuja.

Koska blogin nimi vihjaa myös meihin mammoihin, ajattelin ensimmäistä kertaa paneutua johonkin meille tärkeään asiaan, tuoksuihin.
MamaMiniLoves-hajuvesi
Tuoksuthan tunnetusti vetoavat syvästi ihmisten tunteisiin ja muistoihin,
jonka vuoksi sen oikean (olen yhden tuoksun nainen) löytäminen on tärkeä tehtävä. Omasta paneutumisestani asiaa kohtaa kertoo hyvin se, että nykyisen hajuveteni edeltäjää käytin 6 vuotta (!) ja edelleenkin saan tutuilta viestejä siitä, kuinka jossain on tuoksunut minä. Olen siis täysin painunut ihmisten mieliin tietyllä tuoksulla, joka on aivan valloittava ajatus!
Tunnistan kyllä ilmiön omissakin muistoissa - moni ystävä tai entinen heila on selkeästi piirtynyt mielen sopukoihin tuoksuina ja niiden haistaminen jossain laukaisee usein melkoisen tunteiden vuoristoradan.

Mutta koska olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo useamman vuoden ajan, aloin pikku hiljaa kaipailemaan luonnollisempaa tuoksua. Siirtyminen ei kuitenkaan tuntunut helpolta, koska mielessä pyöri ajatus sen oikean löytämisen vaikeudesta sekä vaihtamisen vaikutuksesta tärkeiden ihmisten muistoihin.

Viime vuonna elämääni siivittäneen hajuvesipullon pohja alkoi uhkaavasti lähestyä ja päätin että nyt on aika etsiä luonnonmukaisempi kaveri tilalle. Ja niinhän siinä kävi, että melkeimpä kertaheitolla löysin uuden, ihanan ystävän. Kun ennen luotin elämäni Lancomen Tresor Midnight Rose -parfyymin käsiin, nyt päiviäni sulostuttaa Honoré des Prés VAMP à NY. Jokin tuossa rommin ja vaniljan vienossa liitossa vetosi omiin nystyröihin, ah unelma!
MamaMiniLoves-hajuvesi
Muistuttaisin että tuoksukaupoilla kannattaa olla kärsivällinen ja AINA kokeilla tuotteita myös suoraan omalle iholle - me kun jokainen ollaan uniikki itsemme, jonka vuoksi tuoksuistakin pilkistää aina esiin erilaiset vivahteet.


Kiinnostaisiko teitä lukea enemmänkin luonnonkosmetiikasta?
Voin kertoa että kaikkea on kokeiltu ja vihdoin ne parhaat löydetty.